Klant: LUMC - opening Gortercentrum met 7Tesla MRI
In het Leids Universitair Medisch Centrum werd het Gortercentrum geopend, met daarin de nieuwe 7 Tesla MRI scan. Voor de decoratie van het centrum zochten we in archieven naar foto´s van bekende wetenschappers en nobelprijswinnaars. Van een aantal van deze foto´s zijn grote kunstwerken gemaakt die de gang van het centrum sieren. De opening werd verricht door de minister van economische zaken. Eraan voorafgaand was een symposium voor 300 genodigden. Nadat de minister met een symbolische druk op de knop het centrum opende, kwam er een live-verbinding tot stand met het naastgelegen Gortercentrum : het publiek werd meegenomen in een visuele rondleiding. Na afloop van het symposium was er een borrel met moleculaire hapjes. Tevens was er gelegenheid een ´echte´ blik te werpen in het Gortercentrum in georganiseerde rondleidingen. Over het Gortercentrum werd een voorlichtingsfilm gemaakt. Deze film werd getoond aan de pers, en tijdens het symposium. Verdere randzaken als sprekersdiner, verblijf van buitenlandse gasten, het vervoer, en geschenken voor de sprekers werden eveneens geregeld door Vos & Van Tol
Klant: Gemeente Amsterdam (Dienst O+S) - Architectuurrondvaart
Tijdens een rondvaart door Plan Zuid vertelde historicus Herman Beliën op onderhoudende wijze over architect Berlage en de opzet en realisatie van Plan Zuid. Af en toe werd een stop gemaakt, om ´aan land´ iets van dichtbij te bekijken. Aan boord werden de gasten in de watten gelegd met lekkere hapjes en drankjes.
Klant: Meertens Instituut - Kennismaking met de multiculturele samenleving van Amsterdam
Voor dit instituut werd een tocht uitgezet in de Amsterdamse Baarsjes met als doel kennis te maken met de verschillende culturen die hier wonen. De teams werkten o.a. aan een groot mozaïekwerk samen met Marokkaanse vrouwen, kregen een henna tatoo en proefden de meest uiteenlopende exotische gerechten. Afsluitend werd er gegeten in een buurtrestaurant gerund door jongeren uit de jeugdzorg.