De evenementen die de afgelopen jaren zijn georganiseerd door organisatiebureau Vos & Van Tol zijn erg uiteenlopend. Wij hebben gewerkt met grote en kleine budgetten aan zowel zakelijke evenementen als gelegenheden die meer in de privesfeer waren. Een greep uit onze werkzaamheden:
Klant: Logispring - Symposium en diner voor klanten in Rome
De 200 gasten, waaronder koninklijke, verbleven met partner meerdere dagen in de Italiaanse hoofdstad. In de tempel van Hadrianus, in het hart van de oude stad, vond het symposium plaats. ´s Avonds werden de gasten vervoerd naar de geheime locatie van het diner: de filmstudio´s van Cinecittà. In de voormalige havenbak van de film ´Gangs of New York´ stond één lange tafel voor alle genodigden. Chefkok Fabio Baldassare serveerde een 6 gangendiner. Naast het symposium en het diner werd ook door ons geregeld: cultureel- en culinair partnerprogramma, privé filmvoorstelling, lunches, dinersuggesties, vervoer, attenties op de kamers.
Klant: Prof. dr. Frank Holstege - inauguratie
Bij de inauguratie van deze hoogleraar in de moleculaire biologie organiseerde organisatiebureau Vos & Van Tol een diner en feest met chemie in de hoofdrol. Personeel in labjassen, soep uit bekerglazen en de 200 gasten genoten van rokende cocktails en chemische experimenten. Ook behandelen Vos & Van Tol de aanmeldingen, en maakten zij (samen met een grafisch vormgever) de uitnodiging.

 
 
https://vosvantol.nl/files/gimgs/th-9_porfolio-powerboat.jpg
 
 
https://vosvantol.nl/files/gimgs/th-9_portfolio-VUMClunch.jpg
 
 
https://vosvantol.nl/files/gimgs/th-9_portfolio-Inauguratie.jpg